3, 2, 1 START SYLWESTER PARTY
Lubisz się dobrze bawić ?
Lubisz dobrze zjeść ?
Mamy dla Ciebie idealną propozycję na spędzenie wyśmienitej nocy sylwestrowej.
Gwarantujemy niezapomnianą zabawę do samego rana z mottem „ 3, 2, 1 START SYLWESTER PARTY ”
oczywiście w Times Event Center !
Rezerwacje miejsc: Skontaktuj się
„ 3, 2, 1 START SYLWESTER PARTY ”
Cena 400 zł /os.
Menu na Sylwestra 2023/2024
Zupa :
Krem z rzymskich pomidorów z nutą pietruszki ( wege, bez glutenu )
Zupa grzybowa z łazankami
Dania główne w bemarach: ( do godz. 23.00 )
Curry z indyka z mlekiem kokosowym, brokułem i kalafiorem, oraz liściem limonki
Hiszpańska paella z krewetkami i warzywami ( wege, bez glutenu )
Stek z karkówki wieprzowej w sosie własnym ( bez glutenu )
Pałki z kurczaka w sosie teriyaki z sezamem
Opiekane ziemniaczki z papryką i majerankiem ( wege, bez glutenu )
Kasza gryczana z warzywami alla kaszotto ( wege, bez glutenu )
Marchewka z masłem i sezamem ( wege, bez glutenu )
Surówki bankietowe
Danie gorące po północy:
Ragout z kurczakiem, porem i pieczarkami
Bufet zimny:
- mini croissanty faszerowane pastą z tuńczyka i świeżym ogórkiem
- mini gofry z ziołowym fromage i kawiorem
- bajgle z kurczakiem i sosem cezar
- mini kanapki mięsne i wegetriańskie
- sałatka z buraków, ananasa i sera pleśniowego
- kurczak w tempurze z sosem meksykańskim
- paluchy z ciasta francuskiego z serem dojrzewającym
- wrapy z salami
- tatar z wędzonego łososia
- tartaletki z humusem
- tartaletki z kurczakiem, brokułem i mozzarellą
- sałatka Cezar
- sałatka z tortelini szpinakowym, pomidorami suszonymi i pesto
- sałatka makaronowa, meksykańska
BUFET SŁODKI ( do godz. 23.00)
Ciasta – różne rodzaje,
deserki bankietowe ( bez glutenu )
Napoje bezalkoholowe:
Woda niegazowana b/o
Sok jabłkowy 0,5l/os.
Sok pomarańczowy 0,5l/os.
Kawa b/o
Herbata b/o
Napoje alkoholowe:
Wódka Wyborowa - 0,5l na parę
Kieliszek wina musującego o północy
Możliwość wniesienia alkoholu i napojów gazowanych ! ! !
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.